Algemene voorwaarden;

We raden altijd aan om deze voorwaarden te lezen voordat je gebruik maakt van de webshop Rainbowqurankopen.nl. Door het gebruik van onze webshop en het plaatsen van orders op de webshop, ga je akkoord met de algemene voorwaarden en ons privacy beleid.

Rainbowqurankopen.nl behoudt zich het recht om deze voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te passen. De datum van deze update vindt je terug in het laatste deel van de algemene voorwaarden.Zodra men niet akkoord is met de algemene voorwaarden is het gebruik van rainbowqurankopen.nl helaas niet mogelijk.

Informatie in de webshop:

Rainbowqurankopen.nl heeft alles in het werk gezet om fouten in de webshop te vermijden. Echter, fouten zijn menselijk, en daarom behouden wij ons het recht dat onbedoelde fouten kunnen optreden in informatie, teksten, afbeeldingen, grafieken en ander materiaal zoals kleur borduurdraad. In dergelijke gebeurtenissen - voor zover toegestaan door de wet - zijn wij niet aansprakelijk voor schade ten gevolge hiervan, tenzij de schade het gevolg is van grove nalatigheid of opzettelijk wangedrag.

Rainbowqurankopen.nl probeert de items die te koop zijn in de webshop zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Het is echter niet mogelijk voor ons om te garanderen dat de kleuren die in de webshop zichtbaar zijn, precies hetzelfde zijn als de kleur van het eigenlijke product. Deze verschillen kunnen afhangen van het display en de kleur mogelijkheden van de computer monitor die op dat moment in gebruik is.

Indien de producten zoals afgebeeld (kleur, model, grootte) niet beschikbaar zijn, zorgen wij voor een vervangend product.

Bestellen bij Rainbowqurankopen.nl:

Wij zijn online 24 uur per dag geopend. Op een enkel moment is het mogelijk dat de winkel gesloten is wegens onderhoud. Om een bestelling te plaatsen is men genoodzaakt om ons te voorzien van persoonlijke gegevens, contact informatie en betalingsgegevens. Let op: het is de verantwoordelijkheid van de aankoper om ons de juiste gegevens te verstrekken. Rainbowqurankopen.nl heeft het recht om een bestelling te weigeren als de gegevens niet correct zijn. Als we de bestelling hebben ontvangen, dan ontvangt men een orderbevestiging per e-mail van ons. Het contract tussen de aankoper en Rrainbowqurankopen.nl zal gelden vanaf het moment dat de orderbevestiging per e-mail naar de aankoper is verzonden. We accepteren alleen aanbiedingen die worden gedaan via onze webshop. Wij kunnen geen bestellingen per telefoon, e-mails, brieven of sociale media accepteren.

Voorraad decoratie onderdelen.

Indien de decoratie stukken van de cadeau pakketten op de afbeelding niet meer in voorraad zijn behouden we ons het recht om deze te vervangen voor een soort gelijke objcten. Dit omdat we afhankelijk zijn van bestaande shops hun voorraad.

Verwerktijd en verzending:

WIn hanteren een verwerktijd om de pakketten te maken.

Dit omdat de pakketten allemaal met de handgemaakt worden en samengesteld aan de hand van verschillende toeleveranciers..De verwerktijd kan 1-7 werkdagen duren.De verzendtijd duurt zowel voor België als Nederland 1-2 werkdagen.

Verzending & Retour:

We verzenden standaard onze pakketten met een track&trace nummer om verwarring over de status/aflevering van de pakketten te voorkomen.Pakketten waar handwerk voor nodig is worden standaard binnn 2-7 dagen verzonden afhankelijk van de drukte.

Indien de track & trace aangeeft dat het pakketje is afgeleverd op het afleveradres of bij de buren is voor ons de order afgehandeld. Wij zijn hierna niet meer aansprakelijk voor de levering. Indien de relatie met de buren niet zodanig in orde is dat er geen pakketjes kunnen worden afgeleverd gaan we ervanuit dat de klant dit zelf heeft geregeld met de tnt/postbezorgers in zijn regio.

We controleren al onze producten op qualiteit,fouten en gebreken alvorens we deze verzenden. Helaas is dit niet mogelijk met de qurans omdat deze al voor verpakt zijn. Indien er onverhoopt een quran word geleverd met een drukfout nemen wij deze op eigen kosten retour. Alle overige producten worden wel gecontroleerd. Deze worden dan ook niet retour genomen op onze kosten. Indien een product om persoonlijke redenen niet meer gewenst is kan deze worden geruild voor een ander product of waardebon.

Eigendomsrechten:

Alle informatie die geplaatst is door Rrainbowqurankopen.nl op de webshop is het eigendomsrecht van Rainbowqurankopen.nl en mogen niet worden gekopieerd, gedownload of gebruikt op een andere manier. Alle items die te koop zijn in de webshop zijn persoonlijk en niet voor commercieel gebruik. Alle logo's, designs, grafiek, foto's, pictogrammen, teksten, beelden en gegevens die in de webshop zijn eigendom van rainbowqurankopen.nl.

Disclaimers en beperking van aansprakelijkheid:

U gaat ermee akkoord, dat de webshop, met inbegrip van de inhoud, kosteloos wordt verstrekt. Rainbowqurankopen.nl is niet aansprakelijk voor verlies of schade, van welke aard dan ook, die kunnen voortvloeien uit het ongeoorloofde gebruik van de webshop en het gebruik van de informatie die het bevat. Prijzen: De prijzen op rainbowqurankopen.nl zijn in Euro's. Prijzen zijn vrij van verzendkosten (binnen Nederland), indien niet aangevinkt als aangetekend.

Betalingen:

Betaling is mogelijk via bankoverschrijving.

laatste update:

10/12/2017